Antalya-Konya Karayolunda Kar Yağışı ve Tuzlama Çalışmaları

Antalya-Konya Karayolunda Kar Yağışı Etkisini Yitirdi

Antalya-Konya karayolunda kar yağışı azalırken ekipler tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Bölgede dün etkili olan yağmurun akşam saatlerinde karla karışık yağmura dönüşmesiyle birlikte kar yağışı Akseki’den başlayıp Konya’nın Seydişehir ilçesine kadar uzandı.

İlk olarak Alacabel Battı Çıktı mevkiinden Karayolları Alacabel Bakımevine kadar olan yaklaşık 10 kilometrelik bölgede kar yağışı etkili oldu ve ilerleyen saatlerde Akseki-Seydişehir karayolunda tamamen hakimiyet kurdu. Kar yağışı sabah saatlerine kadar devam etti ve bölgede yer yer 20-30 santimetreye ulaşan bir kar kalınlığı oluştu.

“Karayolları Ekipleri Kar Temizleme ve Tuzlama Çalışmalarına Başladı”

Yoğun kar yağışıyla birlikte Karayolları ekipleri, yolun trafiğe kapanmaması için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 1825 metre yükseklikteki Alacabel’de kar kalınlığı 30 santimetreyi buldu.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte Akseki Bölge Trafik ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yolda güvenlik önlemleri aldı. – ANTALYA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

İzmir’de hava kirliliği felaket boyutunda: Her nefeste 5 kat fazla zehir!

İzmir’de Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) belirlediği sınırların çok üzerinde hava kirliliği tespit edildi.

Suyun olduğu her yerde bulunabiliyor! Hastalığına karşı klima bakımını ihmal etmeyin

Lejyoner hastalığının, özellikle yaz aylarında suyla çalışan sistemlerde rahatlıkla üreyebildiğine dikkat çeken Gastroenteroloji ve Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Aytaç Atamer, özellikle yaz aylarında klima kullanılan ortamlarda üreme ve yayılma ihtimali bulunan, Lejyoner hastalığına neden olan Legionella bakterisinin bulaşma yolları, belirtileri, risk grupları ve önlenme yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Hapşırma ve öksürmeyle bulaşıyor! Tedavisine hemen başlamak kritik önem taşıyor

Öksürme, hapşırma ve konuşma esnasında havaya yayılan damlacıklar yoluyla çok kolay ve çok hızlı bulaşabilen menenjit, tanı ve tedavisinde gecikildiğinde kalıcı nörolojik hasarlara hatta ölüme neden olabiliyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Kurt, bebeklerde ve çocuklarda menenjitin önemli belirtilerini, toplumda bu tehlikeli hastalıkla ilgili doğru bilinen yanlışları anlattı.

Dijital yorgunluk sadece gözleri değil, tüm vücut sistemlerini etkiliyor

Dijital yorgunluk sadece gözleri değil, tüm vücut sistemlerini etkiliyor

Tek tüp kanla Alzheimer teşhisi: Erken tanı artık mümkün

ABD’de yapılan yeni bir araştırma, Alzheimer hastalığını erken evrede tespit edebilen bir kan testinin yüksek doğruluk oranına sahip olduğunu ortaya koydu. Bu yeni test, hastalığın erken tanısı için umut vadeden bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

Felç Tedavisinde Yeni Yöntemler

Felç Tedavisinde yeni yöntemleri, felçli hastalar ve yakınları için umut olabiliyor. Robot destekli tedavi de bunlardan biri.